Ruimte in je lijf en leven!

Welkom op de website van LieverstCoaching.

Voor persoonlijke ontwikkeling en professionalisering van onderwijsvrouwen.

Coaching

Onderwijs

Systemische opstellingen

Therapie

Online coaching

Online training

Klop jezelf vrij van vervelende emoties, angsten, spanningen, fobieën en oude pijnen!

Klik op de button en ontvang het gratis e-book.

vrije vrouw 600x600
Diana Lieverst

kernwaarden:

  • RUIMTE; vrijheid, authenticiteit en vertrouwen

  • COMMUNICATIE: oordeelloos, open, eerlijk

  • BEWUSTZIJN: energie, groei, dankbaarheid

Diana is een fijne en prettige coach. Ze heeft 100% aandacht voor je, is invoelend, intuïtief en tegelijkertijd ook kundig. Met haar jarenlange ervaring als docenten- en systemisch coach begeleidt ze je zowel in je professionele als je persoonlijke ontwikkeling. De ideale combinatie wat mij betreft voor als je onderwijsvrouw bent en van denken naar voelen wilt gaan.

Lizette de Kam

Lizette de Kam

Diana is een vak- en hartenvrouw! Een coach die de antwoorden, je eigen wijsheid in je geboren laat worden met goede vragen, haar intuïtie laat spreken, stil is, luistert, doorvraagt, en een liefdevolle bespiegeling niet schuwt. Bovendien is ze zorgzaam, lief, oprecht geïnteresseerd, grappig en slim. Een coach die niet alleen haar vak verstaat maar ook haar eigen processen heeft ge- en doorleefd. Dat maakt haar in mijn ogen betrouwbaar en professioneel. Ik voel dankbaarheid dat ze in mijn leven is.

Judith Jansen

Judith Jansen

Wat een fijne coachingsessie! Diana is iemand die opgaat in het moment. Reageert op waar ik mee kom en er dan verder op ingaat. Openheid, ontspannen en heel goed aanvoelt wat er mag gebeuren en wat er mag zijn. De coaching heeft mij veel gebracht en ervoor gezorgd dat er weer wat ruimte in mijn hoofd kwam. Heel fijn! een aanrader.

Karin Visser

Karin Visser