Ruimte in je lijf en leven!

Welkom op de website van LieverstCoaching.

Voor persoonlijke ontwikkeling en professionalisering van onderwijsvrouwen.

Coaching

Onderwijs

Systemische opstellingen

Therapie

Online coaching

Online training

Klop jezelf vrij van vervelende emoties, angsten, spanningen, fobieën en oude pijnen!

Klik op de button en ontvang het gratis e-book.

vrije vrouw 600x600
Diana Lieverst

kernwaarden:

  • RUIMTE; vrijheid, authenticiteit en vertrouwen

  • COMMUNICATIE: oordeelloos, open, eerlijk

  • BEWUSTZIJN: energie, groei, dankbaarheid

Wat een fijne coachingsessie! Diana is iemand die opgaat in het moment. Reageert op waar ik mee kom en er dan verder op ingaat. Openheid, ontspannen en heel goed aanvoelt wat er mag gebeuren en wat er mag zijn. De coaching heeft mij veel gebracht en ervoor gezorgd dat er weer wat ruimte in mijn hoofd kwam. Heel fijn! een aanrader.

Karin Visser

Karin Visser

Diana heeft mij geholpen kritisch naar mezelf te kijken, door mij te laten zien hoe mijn gedrag en gewoontes van invloed is op de mensen in mijn omgeving. Dit was op sommige momenten pijnlijk, verdrietig en erg confronterend, maar het heeft mij uiteindelijk een frisse en positieve kijk op de toekomst gegeven. Een toekomst waarin ik mijn tegenslagen zelf kan aanpakken en oplossen en waarin ik hulp durf te vragen als dat nodig is.

Anita

Anita

Diana heeft één van mijn medewerkers gecoacht nadat zij uit een ziektetraject terugkeerde op het werk. De medewerker heeft heel veel gehad aan de gesprekken met Diana en ze heeft op het gebied van haar leervraag persoonlijke stappen kunnen zetten. Diana werkt vanuit vertrouwelijkheid waarbij ze vragen stelt en de ander laat nadenken over de eigen valkuilen, houding en oplossingen. De afspraken zoals die gemaakt zijn in het startgesprek, bij de tussentijdse evaluatie en het eindgesprek zijn nagekomen.

Judith van Rooijen

Judith van Rooijen

Afdelingsleider VMBO, Arte College, Almere