Voor wie?

Soms lijk je vast te lopen in een probleem, situatie of relatie. Dat kan in alle contexten van je leven gebeuren: werk, privé, met partner, kinderen, familie, vrienden. Iedereen kent die perioden. Jouw bekende gedrag werkt niet meer, je vertrouwde strategieën lijken niets op te lossen, je hebt geen grip op je emoties. In deze situaties is individuele coaching een prachtige manier om je patronen te doorzien en nieuwe alternatieven voor je gedrag te creëren.

Veel van ons gedrag wordt gestuurd door onbewuste processen die ooit op je ‘harde schijf’ zijn geïnstalleerd. Heb je hier eenmaal inzicht in dan kun je leren je sturing op je eigen leven te beïnvloeden. Gedragsverandering kan dan werkelijk geïntegreerd worden.

Dit zal het contact met jezelf en je medemensen verdiepen. Zodanig, dat contact maken weer energie geeft en leidt tot verbinding. Je krijgt inzicht in je leven, je kunt de kern ervan weer voelen en je gaat vrijheid ervaren.

Werkwijze

Hoe gaan we aan de slag?

Op dit moment biedt ik alleen online coaching en trainingen aan. Kijk bij de pagina’s Online Coaching en Online training voor  meer informatie.

We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Alleen als het klikt gaan we samen aan het werk. Jij bent bereid je leervraag actief te onderzoeken. Ik begeleid je daarbij door vragen te stellen, liefdevol en confronterend.

Uitgangspunten zijn gebaseerd op:

  • veiligheid, vertrouwen, respect en compassie

  • jij en ik zijn oké, ons gedrag is niet altijd oké

  • jij bent autonoom en zelfverantwoordelijk

  • je lijf is je kompas

  • diverse werkvormen zoals familie- en systemische opstellingen, kernkwaliteiten, Voice Dialogue , The work, EFT.