Coaching

Jij en ik zijn in de basis ok, ook al zullen wij ons niet altijd ok gedragen. Als volwassenen herhalen wij de strategieën uit onze kinderjaren, zelfs al zijn zij belemmerend of pijnlijk. In de therapeutische sessies onderzoeken we wat je ervan weerhoudt gelukkig te zijn en in harmonie met jezelf en je omgeving te leven, om voluit en in vrijheid in het hier en nu te zijn.

Hiervoor werken we o.a. met lichaamsgerichte oefeningen, Ademwerk, Familie- en Systemische Opstellingen, Voice Dialogue, de-armouring, TA, Innerlijk Kindwerk, Gestalt Technieken, NLP, EFT, PRI en The Work van Byron Katie.

Centraal staat afstemmen op jezelf door te voelen en jezelf te leren kennen, van je programmeringen en overtuigingen tot aan jouw ware aard, liefdevol en helder. Je krijgt inzicht in je leven, je kunt de kern ervan weer voelen en je gaat vrijheid ervaren. Je gaat nog meer van jezelf houden, met je beperkingen en de eigenschappen die iedereen in je waardeert, onvoorwaardelijk, precies zoals je bent. Dit zal het contact met jezelf en je medemensen verdiepen. Zodanig, dat contact maken leidt tot verbinding en weer energie geeft.

Hoe patronen ontstaan in onze kindertijd

“Be the change you want to see in the world.”

Mahatma Gandhi