Van zorgen voor leerlingen naar zorgen voor jezelf!

Je werkt in het onderwijs en vindt het leuk om leerlingen te begeleiden, je kennis te delen en je doet je werk goed. Je hebt je familie, misschien een partner en kinderen, en probeert voor iedereen goed te zorgen. Je weet dat je beter voor jezelf te zorgen hebt gedurende de volle dag maar je weet even niet hoe je dat kan doen.
Voor die vrouwen maak ik een online training waarbij je leert meer af te stemmen op jezelf en je lijf tijdens je werk en thuis. Je leert een betere balans te vinden tussen doen en zijn.

3 modules in 4 weken met: leesboeken, werkboeken, meer dan 50 lichaamsgerichte oefeningen en bewustzijnsvragen, video’s, 4 coachsessies, audio’s en bonuslessen van gastdocenten en een besloten facebookgroep. Daarna mag je altijd één keer per maand aansluiten bij een coachsessie.

Als je samen met andere onderwijsvrouwen wilt starten, schrijf je dan hieronder in en je wordt vanzelf op de hoogte gehouden. Je kunt de training ook zelfstandig doen. Klik op de button voor alle informatie over deze training.

lieverst-leraar
.