Zin om er even tussenuit te zijn, in een mini retraite of wil je ongestoord kunnen werken? 

Je bent welkom in mijn heerlijke huis . Je kunt hier helemaal jezelf zijn, op adem komen van je drukke leven en echt even me-time ervaren. Of je kiest voor een mini retraite en boekt er een reikibehandeling of coachsessie bij.

Je hebt twee kamers op de eerste verdieping tot je beschikking en een ruime badkamer. Zelf woon en slaap ik beneden. Je kunt heerlijk ontspannen in de ruime tuin met overkapping en zitgedeelte. In overleg is er nog een werkkamer en praktijkruimte beschikbaar. 

In de slaapkamer word je heerlijk uitgerust wakker in een 2-persoons bed. In de woonkamer staat een gezellige bedbank en heb je een waterkoker, koffiezetapparaat en een inductieplaat om op te koken. Ontbijt, lunch en/of diner zijn optioneel en in overleg. Het is heerlijk ontspannen in het ligbad met bubbels in de ruime badkamer, ook is er een doucheruimte en toilet.

Ben je zelf coach en zoek je een praktijkruimte (met mogelijkheid tot overnachting)  dan ben je ook van harte welkom. In de grote en lichte praktijkruimte staat een massagetafel, een 2 persoons matras, een bureau en 2 stoelen.

Mijn huis staat in een rustige en groene buitenwijk van Lelystad op loopafstand van een bos, havens en water, Bataviastad en het museum Batavialand  Met tien minuten fietsen ben je op een prachtig strand en met twintig minuten fietsen bij de Oostvaardersplassen en het Natuurpark, twee prachtig natuurgebieden.

Gratis: wifi, fiets, parkeerplaats

 

Alleen beschikbaar op vrijdag, zaterdag en zondag (dus vrijdag- en/of zaterdagnacht). In de schoolvakanties in overleg.

Prijzen: € 80 voor 2 dagen (1 nacht), € 150 voor een lang weekend.

Voor meer informatie en beschikbaarheid neem contact op met mij op tel.nr: 06-36115949 of mail naar info@lieverstcoaching.nl.

”Selfcare is giving the world the best of you instead of what’s left of you.”