Workshop ‘Afstemmen op jezelf in het onderwijs.’

Je werkt in het onderwijs en vindt het leuk om leerlingen te begeleiden, je kennis te delen en je doet je werk goed. Je hebt je familie, misschien een partner en kinderen, en probeert voor iedereen goed te zorgen. Je weet dat je beter voor jezelf te zorgen hebt gedurende de volle dag maar je weet even niet hoe je dat kunt doen.

In deze workshop leer je: vaker af te stemmen op jezelf en beter voor jezelf te zorgen waardoor je meer zelfliefde en ontspanning gaat ervaren. Je gaat vaker keuzes maken die goed en kloppend voor je zijn en geeft beter je grenzen aan. Je ervaart minder stress en meer balans.

Al mijn trainingen en coaching zijn gebaseerd op drie belangrijke pijlers: kennis, bewust-zijn en lichaamsgericht. Als je kennis hebt en weet waar je gedrag en je gevoelens vandaan komen en hoe het werkt, ben je meer gemotiveerd en heb je een positievere mindset om belemmerend gedrag te veranderen of je verlangens te leven. Vervolgens ga je die kennis toepassen op jezelf. Door de bewust-zijnsvragen te beantwoorden krijg je meer bewustzijn op jezelf en snap je beter hoe het bij jou werkt, want dat is voor iedereen anders. Je gaat van onbewust naar bewust en alleen daardoor al kun je in het vervolg beter kiezen welk gedrag je wilt gaan inzetten. Lichaamsgerichte oefeningen helpen je vervolgens nog beter af te stemmen op jouw binnenwereld waardoor je precies weet waar je behoefte aan hebt, trouw blijft aan jezelf en goed voor jezelf zorgt.

buiten online

Workshop Afstemmen op jezelf in het onderwijs!

De workshop bestaat uit 4 modules:

Module 1: Ontdek je verlangens

Module 2: Van hoofd naar hart, buik en bekken

Module 3: Communicatie is the key

Module 4: Onderzoek je reactiepatronen en manifesteer je favoriete toekomst vol zelfzorg en zelfliefde